rreth

RrethLuaj

Furnizuesi i zgjidhjeve

Oplay zgjidhje bashkë., Ltd.me përvojë të pasur në pajisjet e këndeve të lojërave për fëmijë është prodhuesi kryesor për këndet e lojërave të brendshme komerciale.Për t'u ofruar partnerëve globalë planifikimin, projektimin, kërkimin, zhvillimin, prodhimin, instalimin, funksionimin, shërbimin pas shitjes për pajisjet e këndit të lojërave.Ekipi ynë ndërkombëtar i dizajnit, përmes dizajnit kreativ të kombinuar me produkte unike të lojërave me temë, bashkon të gjitha llojet e fëmijëve dhe pajisjeve sportive argëtuese për të përmbushur nevojat e klientit.

Mëso më shumë

Publikimi i fundit

Produktet

Ne kemi shumë lloje të ndryshme produktesh, strukturë lojërash të buta, lojëra për fëmijë, lojëra ndërvepruese, inflatable etj, që ofrojnë ushqim për grupet e përdoruesve nga të vegjëlit, adoleshentët deri tek të rriturit.

projektet

Ne ofrojmë produktet tona jo vetëm për klientët në Kinë, por edhe për klientët nga e gjithë bota, pavarësisht se ku jeni.jemi vetëm një telefonatë larg.

Lajme

Oplay përpiqet të rritet me miqtë dhe klientët tanë të dashur së bashku, kështu që ne do të ndajmë disa njohuri dhe lajme rreth industrisë së këndeve të lojërave.Na ndiqni dhe na ndiqni.

  • CSA_marka
  • EN1176-1
  • ul
  • caapa
  • IAApA
  • astmlogo
  • CE
  • BSI
  • Standardet_Australi