за

ЗаИграј

Добавувач на решенија

Oplay решение ко., Ltd.со богато искуство во опрема за детски игралишта е водечки производител за комерцијални игралишта во затворени простории.Да им обезбеди на глобалните партнери планирање, дизајн, истражување, развој, производство, инсталација, работа, до постпродажна услуга за опрема за игралишта.Нашиот меѓународен тим за дизајн, преку креативен дизајн во комбинација со уникатни производи за играње со тематика, ги спојува сите видови деца и спортска опрема за забава за да ги задоволи потребите на клиентите.

научи повеќе

Најновото издание

Производи

Имаме многу различни видови на производи, структура на мека игра, игра за мали деца, интерактивна игра, надувување итн. угостителство за кориснички групи од мали деца, тинејџери до возрасни.

проекти

Ние ги обезбедуваме нашите производи не само за клиентите во Кина, туку и за клиентите од целиот свет, без разлика каде се наоѓате.ние сме само на повик.

Вести

Oplay се труди заедно да порасне со нашите драги пријатели и клиенти, за да споделиме знаење и новости за индустријата за игралишта.Следете нè и останете во тек.

  • CSA_ознака
  • EN1176-1
  • ул
  • каапа
  • IAApA
  • астмлого
  • CE
  • BSI
  • Стандарди_Австралија